Tarihçemiz

Tarihçemiz

Tarihçemiz

1962

- Süleyman Köseoğlu ve Aziz Acar aileleri tarafından mandıra işletmesi olarak faaliyetlerine başladı.

1972

- Ayçiçeği Yağı Üretim Tesisi kuruldu ve faaliyete geçti.

1978

- Günlük kapasitesi 80 Ton olan Balıkesir Has Un Fabrikası kuruldu.

1994

- Saatte 20 tonluk büyük ve küçük baş hayvan yemi üretim tesisi Çiçek Yem Fabrikası kuruldu.

2007

- Balıkesir Has Un Fabrikası tonajını arttırarak 100 Ton kapasiteye ulaştı.

2012

- 400 ton kapasiteli ve ful otomasyon sistemiyle çalışan 2. un fabrikası kuruldu. Aynı zamanda Arge çalışmalarına hız verilerek Kalite Kontrol Laboratuarı kuruldu.

2013

- Kalitesini tescilleyerek IS0 9001 VE ISO 22000 Kalite Belgeleri alındı. İlk silobas alınarak dökme un hizmeti sağlandı. Balıkesir Un markamız pazara girdi.